Her sektörde hızlı değişimlerin yaşandığı son dönemlerde reklamcılık sektörü de her gün değişmeye devam ediyor. Bütün işlemlerin internet üzerinden halledilmesiyle, e-ticaret alanında reklamcılığın rolü daha büyük bir hale geldi. Bu nedenle Google gibi markasını ve kullanıcılarını korumayı ilke edinmiş bir kuruluş da internet reklamcılığı için Google Ads’i oluşturdu.


Google Ads Hesabı Neden Askıya Alınır?

İşletmelerin reklam vermek için kullandığı vazgeçilmez bir araç haline gelen Google Ads, kullanıcılara en başta sunduğu şartlar ve koşullar sözleşmelerinde hangi durumlarda hesapların kapanacağına değiniyor. Pek çok kişinin gözünden kaçabilen bu ayrıntılar da hesapların askıya alınma durumunu ortaya çıkıyor.

Askıya Alınan Hesabı Nasıl Geri Açıyoruz?

Google Ads hesabınız için yeniden etkinleştirme talebinde bulunmanız çözüm aşamalarından birisidir. En önemli sebeplerinden olan politika ihlalleri, ödeme sorunları ve virüsler ile alakalı olan problemlerdir. Bu sebeplerden kurtulduktan sonra Google Ads’den hesabınızın yeniden etkin duruma getirilmesi için bir talepte bulunabilirsiniz.


Elbise | Womanconncept | Türkiye Elbise | Womanconncept | Türkiye